Web Analytics Made Easy - Statcounter

به نقل از پایگاه خبری بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، به مناسبت روز درختکاری، با حضور رئیس بنیاد مستضعفان‌ و جمعی از معاونان، استاندار البرز، شهردار کرج و جمعی از ‌‌مردم، مراسم کاشت نهال‌های سیب در باغ سیب مهر‌شهر کرج ‌برگزار شد.

در این مراسم محمد سعیدی کیا با اشاره به سرمایه‌گذاری بنیاد برای احیای باغ سیب مهر‌شهر کرج گفت‌: اکنون طرح نهال‌کاری با مشارکت مردمی برای احیای این باغ در دست اقدام است و این باغ زیر پوشش آبیاری تحت فشار با هدف استفاده بهینه از منابع آبی قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس بنیاد مستضعفان افزود: در خصوص فعالیت انجام گرفته در باغ سیب کرج اطلاع‌رسانی ‌منصفانه‌ای صورت نگرفته است، تا کنون تصور می‌شد که بنیاد مستضعفان در نظر دارد درختان را قطع کند اما این اقدام هیچگاه در دستور کار بنیاد مستضعفان نبود.

سعیدی کیا گفت: به منظور احیای این باغ پس از تهیه طرح مطالعاتی و کارشناسی و تجهیز به سیستم‌های پیشرفته آبیاری، همه درختان 50 ساله باغ سیب را جمع آوری کردیم و نهال‌های جدید کاشتیم و این کار در سطح همه باغ انجام می‌شود.

وی اضافه کرد: بنیاد مستضعفان در صدد است که باغ‌های تاریخی تحت اختیار را با کاشت درخت احیاء کند، ‌بر همین اساس تلاش می شود بخشی از باغ سیب نه فقط برای روز طبیعت بلکه برای فصل‌های کشت  آماده‌سازی شود تا مردم استان البرز در این باغ حضور یابند و اقدام به کاشت نهال کنند.

 سعیدی‌کیا بیان داشت: شرط اصلی آباد کردن کشور، بهره‌گیری از توان نیروهای توانمند و مدیران کارآمد است که باید با انگیزه و روحیه جهادی همانطور که رهبر معظم انقلاب فرموده‌اند، پیش بروند.

رئیس بنیاد مستضعفان تأکید کرد: باغ سیب کرج سر سبز بود و سرسبز هم باقی خواهد ماند.

سعیدی کیا با اشاره به زمینه‌سازی برای مشارکت مردم در احیای باغ سیب کرج، گفت: با درج یک پلاک، نام مردم بر درختانی که در باغ سیب می‌کارند ثبت می‌شود تا در آینده که از باغ بازدید می‌کنند درخت کاشته شده توسط خودشان را بازبینی کنند.

* استاندار البرز: افتتاح فاز اول آزادراه تهران-شمال در اواخر تابستان 97

بنابراین گزارش، در ادامه این مراسم، استاندار البرز ضمن قدردانی از احیای باغ سیب مهر شهر کرج توسط بنیاد، اظهار داشت: با توجه به شرایطی که در استان البرز داشتیم، پروژه بزرگراه تهران-شمال بنا به دلایلی، طولانی شد‌ ولی با تلاش بنیاد مستضعفان پروژه با جدیت دنبال شد.

وی ادامه داد: موضوع مهم این است که در این پروژه از توان فنی و مهندسی ایرانی استفاده می شود.

استاندار البرز افزود: فاز اول این پروژه در اواخر تابستان افتتاح خواهد شد و با راه‌اندازی این مسیر، علاوه بر صرفه‌جویی صدها میلیارد تومانی سوخت، ترافیک ورودی و خروجی شهر کرج کم می‌شود و بدین ترتیب علاوه بر کاهش هزینه اقتصادی، دیگر وقت مردم در ترافیک سنگین، تلف نخواهد شد.

بنابراین گزارش 272 هکتار از اراضی مهر شهر کرج متعلق به بنیاد مستضعفان است و 80 هکتار از اراضی متعلق به دانشگاه علامه طباطبایی در مجموعه 272 هکتاری باغ سیب بر اساس طرح جامع زمین به‌ 9 قطعه تقسیم بندی شده است که به تدریج به کشت آلو، گیلاس‌، آلبالو، گردو، گلابی، سیب، خر‌مالو، به و انگور اختصاص خواهد یافت.

این باغ در دهه 40 در مجاورت کاخ تاریخی مروارید مهرشهر کرج احداث شده است که با توجه به عمر بالای درختان این باغ‌، کار احیای آن از حدود 3 سال پیش توسط شرکت کشت و صنعت شهید مطهری از زیر مجموعه‌های بنیاد مستضعفان آغاز شده است؛ حفظ و نگهداری این باغ تاریخی همواره مورد تاکید مردم و مسئولان به ویژه دوستداران طبیعت بوده است.

انتهای پیام/

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۶۶۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ مددسرا و ۱۰ مرکز جامعه‌پذیری تا پایان سال افتتاح می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد احمدی صدر مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران گفت: در دوره مدیریت شهری کنونی تعداد زیرساخت‌ها و بسترهای مناسب به منظور ساماندهی آسیب‌های اجتماعی و کاهش این آسیب‌ها رشد ۸۰۰ درصدی داشته است.

ایجاد ۱۰ مرکز یاورشهر با حدود ۸ هزار ظرفیت

وی ادامه داد: از سال ۱۴۰۰ تا به امروز ۱۰ مرکز تربیتی، آموزشی و درمانی یاورشهر ایجاد شده است که با ۷۷۵۰ ظرفیت ویژه جذب و نگهداری معتادین متجاهر و افراد منع پذیرشی اعم از بیماران زخم باز، عفونی، ایدز، هپاتیت و… در حال فعالیت هستند.

مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران تاکید کرد: اگر بیش از ۷۵۰۰ معتاد متجاهر و افراد منع پذیرش طی دوسال گذشته ساماندهی و در مراکز یاورشهر نگهداری نمی‌شدند هرگونه طرح ساماندهی در آینده شکست می‌خورد و حالا که چهره شهر از لحاظ ساماندهی آسیب‌های اجتماعی تغییرات اساسی پیدا کرده به این دلیل اصل که این افراد ساماندهی شده اند.

راه‌اندازی ۱۲ مرکز پویاشهر با ظرفیت بالغ بر ۷ هزار کودک کار و خیابان

احمدی صدر افزود: در حوزه کودکان کار و خیابان نیز زیر ساخت‌های بسیار خوبی در دوره مدیریت شهری فعلی فراهم شده است و ما علاوه بر افتتاح و راه‌اندازی ۱۲ مرکز پویاشهر ویژه توانمندسازی، استعدادیابی و آموزش کودکان کار و خیابان که تعداد کل آن به ۳۸ مرکز رسید، سایر زیر ساخت‌های فرسوده و قدیمی را نیز بازسازی و احیا کردیم و در حال حاضر مراکز پویاشهر شهرداری تهران در حال خدمات رسانی به بیش از ۷ هزار کودک کار و خیابان هستند.

راه اندازی ۵ مددسرا در ۵ منطقه شهر

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران تصریح کرد: در دوره مدیریت شهری فعلی ۵ مددسرا در مناطق ۳، ۵، ۱۱، ۱۲ (زنان) و ۱۷ راه‌اندازی شد و تمامی مددسراهای مناطق ۲۲ گانه نیز مورد بازسازی و تقویت زیرساخت قرار گرفت. همچنین توسعه این زیرساخت‌ها نیز همزمان در دستور کار مدیریت شهری فعلی بود؛ به عنوان مثال مددسرای منطقه ۲۲ از ۱۰۰ ظرفیت به ۱۵۰ ظرفیت ارتقا پیدا کرد و مددسرای منطقه ۹ از ۱۵۰ ظرفیت به ۲۰۰ ظرفیت رسید. مددسرای منطقه ۱۴ از ۶۰ ظرفیت به ۱۵۰ ظرفیت ارتقا پیدا کرد و مددسرای منطقه ۱۸ نیز از ۴۰ ظرفیت به ۸۰ ظرفیت توسعه پیدا کرد. همچنین مددسرای منطقه ۱۹ که پیش از ۶۰ ظرفیت داشت حالا ۱۵۰ ظرفیت دارد.

افتتاح ۸ الی ۱۰ مرکز جامعه‌پذیری تا پایان سال

احمدی صدر خاطر نشان کرد: ما تا پایان امسال ۸ الی ۱۰ مرکز جامعه پذیری نیز افتتاح و مورد بهره برداری قرار خواهیم داد که یکی از کارهای بزرگ مدیریت شهری فعلی به حساب می‌آید. همچنین تعداد مددسرا ها را نیز افزایش خواهیم داد و در مناطقی که مددسرا ندارند، ایجاد این زیر ساخت‌ها در دستور کار آنها قرار گرفته است.

راه اندازی ۲۰ پایگاه خدمات اجتماعی

وی افزود: ما پیش از این حدود ۹ پایگاه خدمات اجتماعی داشتیم اما در دوره مدیریت شهری فعلی این تعداد به ۲۹ پایگاه خدمات اجتماعی رسید که افزایش بسیار قابل توجهی داشته است به عنوان مثال در بهشت زهرا (س) ما دو پایگاه خدمات اجتماعی داریم که در حال خدمت‌رسانی به مددجویان این محدوده هستند.

احمدی صدر در پایان گفت: پس از افتتاح طرح حامی شهر ویژه ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی پایتخت تعداد گشت‌های فوریت‌های اجتماعی شهر تهران به بیش از ۵۰ خودرو رسید در حالی که در دوره‌های قبلی این عدد از ۱۰ الی ۱۵ تجاوز نمی‌کرد.

کد خبر 6100423

دیگر خبرها

  • وضعیت راه‌های کشور؛ ترافیک سنگین در جاده‌های شمالی
  • ۵ مددسرا و ۱۰ مرکز جامعه‌پذیری تا پایان سال افتتاح می‌شود
  • ورود موتورسیکلت به آزادراه‌ها ممنوع است
  • ترافیک سنگین در آزاد راه کرج - تهران
  • تداوم بارش‌ها در تهران و این مناطق تا جمعه | شدت بارش‌ها در ۲ استان ؛ هوا سردتر می‌شود | سامانه بارشی جدید در راه ایران
  • تداوم بارش باران در تهران؛ جوی آرام در پایان هفته برای اکثر نقاط
  • افتتاح ۴۰ بازار جدید میوه و تره‌بار تا پایان سال
  • تالاب گرده‌قیت نقده بعد از ۲۵ سال احیا شد
  • آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت / بارش باران در محورهای ۱۱ استان
  • وضعیت جاده‌ها / ترافیک سنگین در آزادراه‌های البرز